Naši proizvodi

Naša ponuda proizvoda za pse uključuje različite poslastice i obroke koji će zadovoljiti potrebe vašeg ljubimca.

Nudimo visokokvalitetne poslastice u obliku kobasica za pse, kao i razne žvakalice za pse koje će vašem psu pružiti dugu i ugodnu zabavu. Takođe, u našoj ponudi možete pronaći i sušene kosti, koje su prirodni izvor hranjivih sastojaka i minerala, a istovremeno pomažu u održavanju zdravih zuba i desni vašeg psa.

Za sve one koji žele brzo i jednostavno nahraniti svog psa, nudimo kompletnu liniju vlažnih obroka za pse.
Naši obroci su izrađeni od najkvalitetnijih sastojaka i pružaju sve potrebne hranjive sastojke koje vaš pas treba.
Odaberite između različitih ukusa i tekstura kako biste pronašli onaj koji odgovara vašem psu.

Svi naši proizvodi su proizvedeni po najvišim standardima kvaliteta i sigurnosti,
kako bismo osigurali da vaš pas dobije samo najbolje.

U nastavku možete pronaći pregled naših proizvoda i saznati više o njihovim karakteristikama.

5 Food Mil

KOBASICE ZA PSE

Kobasice za pse su savršena poslastica za vašeg ljubimca. Izrađene su od visokokvalitetnih sastojaka i nude zdravu alternativu drugim vrstama poslastica za pse. Naše kobasice za pse ne sadrže konzervanse, aditive ili veštačke boje, što ih čini prirodnim izborom za vašeg psa.

Kobasice za pse su dostupne u različitim ukusima i veličinama, tako da možete pronaći onu koja će najbolje odgovarati vašem psu.

Osim što su ukusne, kobasice za pse takođe pružaju vašem ljubimcu potrebne hranjive sastojke. One su bogate proteinima i drugim hranjivim materijama koje vaš pas treba za zdrav i aktivan život. Kobasice za pse mogu se koristiti kao nagrada tokom treninga, ili jednostavno kao ukusna poslastica kojom ćete nagraditi vašeg psa za dobro ponašanje.

Sve naše kobasice za pse su proizvedene po najvišim standardima kvaliteta i sigurnosti, kako bismo osigurali da vaš pas dobije samo najbolje. Uživajte u kupovini naših kobasica za pse i obradujte svog psa zdravom i ukusnom poslasticom.

5FOOD MIL KOBASICE ZA PSE :

5 Food Mil

ŽVAKALICE ZA PSE

Žvakalice za pse su popularna poslastica za ljubimce.

Naše žvakalice za pse su izrađene od prirodnih sastojaka i ne sadrže veštačke boje, arome ili konzervanse. One su sigurne za vašeg psa i pomažu u održavanju zdravlja zuba i desni.

Žvakalice za pse dostupne su u različitim oblicima i veličinama, tako da možete pronaći onu koja će najbolje odgovarati vašem psu. One su idealna poslastica za pse koji vole žvakati ili imaju sklonost ka uništavanju stvari.

Osim što su zabavne, žvakalice za pse takođe su korisne za vašeg ljubimca. Redovno žvakanje može pomoći u sprečavanju nakupljanja plaka i kamenca na zubima koji mogu dovesti do zdravstvenih problema i oboljenja usta i zuba. Žvakanje takođe može pomoći u smanjenju stresa kod pasa i pružiti im dodatnu mentalnu stimulaciju.

Sve naše žvakalice za pse su proizvedene po najvišim standardima kvaliteta i sigurnosti. One su jednostavne za upotrebu i mogu se koristiti kao svakodnevna poslastica ili kao nagrada tokom treninga.

Uživajte u kupovini i obradujte svog psa zdravom i ukusnom poslasticom koja mu pruža i zabavu i koristi za zdravlje.

5FOOD MIL ŽVAKALICE ZA PSE:

5 Food Mil

KOSTI ZA PSE

Sušene kosti za pse su tradicionalna poslastica koja pruža vašem psu sate zabave i istovremeno ima mnoge zdravstvene koristi. Naše sušene kosti za pse su potpuno prirodne, dobijene prirodnim procesom sušenja i ne sadrže aditive, konzervanse ili veštačke boje.

Kosti za pse su odličan izvor kalcijuma i drugih hranjivih sastojaka, koji su potrebni za zdrave kosti i zube. One takođe sprečavaju nakupljanje plaka i kamenca.

Naše sušene kosti za pse dostupne su u različitim oblicima i veličinama, tako da možete pronaći onu koja će najbolje odgovarati vašem psu. One su izuzetno izdržljive i mogu se koristiti za žvakanje tokom dužeg vremenskog perioda.

Idealne su za pse koji vole žvakati i imaju prirodnu sklonost ka grickanju.

5FOOD MIL KOSTI ZA PSE:

5 Food Mil

SALAMA ZA PSE

Predstavljamo vam Pet Max Salamu za pse – potpuno novi način da se pobrinete za ishranu svog najboljeg prijatelja.

Kao što svi vlasnici pasa znaju, kvalitetna ishrana ključna je za zdrav i srećan život psa. Ali često je teško pronaći hranu koja je ukusna i hranljiva, bez nepotrebnih aditiva i konzervansa. Upravo zbog toga smo razvili Pet Max salamu za pse koja je potpuno prirodan, vlažan obrok koji će vaš pas obožavati jer je dobijena od sveže pripremljenih sastojaka najvišeg kvaliteta.

Pet Max salama za pse je više od obične hrane – to je znak ljubavi i brige o vašem najboljem prijatelju. Naša salama je dizajnirana tako da ispunjava sve potrebe vašeg psa, bez kompromisa u pogledu ukusa ili kvaliteta sastojaka. Pogodna je za pse svih veličina i starosti, a njena konzistentnost i ukus će vašem psu pružiti savršeno iskustvo obroka.

Dakle, ako želite poboljšati ishranu vašeg psa na jednostavan i ukusan način, razmislite o Pet Max salami za pse. Vaš pas će biti zahvalan, a vi ćete biti mirni znajući da mu pružate najbolju hranu koju možete naći. Naručite Pet Max salamu za pse danas i uverite se u razliku u kvalitetu.

5FOOD MIL SALAMA ZA PSE:

0
    0
    Vaša Korpa
    Korpa je praznaPogledaj prodavnicu