O nama

Mi smo proizvođači prirodnih poslastica za Vaše ljubimce koje uključuju kobasice, žvakalice, sušene kosti i salame.

Svi naši proizvodi napravljeni su od pažljivo odabranih sastojaka i bez dodataka veštačkih boja, ukusa ili konzervansa. Nudimo najkvalitetniju hranu za vašeg ljubimca i garantujemo da će vaš četvoronožac uživati.

U našoj proizvodnji se koriste samo najbolji sastojci koji obezbeđuju kvalitet naših proizvoda. Svaki proizvod je pažljivo izrađen i pažljivo pakovan kako bi se obezbedila svežina i kvalitet.

Naš tim stručnjaka posvećen je tome da proizvodi koje nudimo budu najboljeg kvaliteta i da odgovaraju potrebama vaših ljubimaca. Ako želite da pružite svom psu ukusnu i zdravu poslasticu, naši proizvodi su pravi izbor za vas.

Vizija i misija

Vizija i misija su ključni elementi za svaku kompaniju, organizaciju ili instituciju. One predstavljaju temelj za definisanje ciljeva i strategije, te za postavljanje usmerenja za razvoj i napredak.

Naša vizija i misija su usmerene na stvaranje zdravijeg i srećnijeg života za kućne ljubimce, i to kroz proizvodnju kvalitetne, prirodne hrane koja odgovara njihovim prehrambenim potrebama i ukusima, te kroz stvaranje dugoročnih odnosa sa našim kupcima i potrošačima.

Naša vizija je da postanemo vodeći proizvođač prirodne hrane za kućne ljubimce, koji obezbeđuje zdravu i ukusnu hranu za pse i mačke širom naše zemlje i regiona. Želimo da postanemo prepoznatljivi po kvalitetu naših proizvoda i uslugama, kao i po inovativnom pristupu u proizvodnji hrane za kućne ljubimce.

Vizija

Misija

Naša misija je da pružimo zdravu i ukusnu hranu za kućne ljubimce, proizvedenu od prirodnih sastojaka i bez dodavanja bilo kakvih veštačkih boja, aroma i konzervansa. Želimo da naši proizvodi doprinesu zdravijem i srećnijem životu kućnih ljubimaca, i da time unapredimo kvalitet života i odnosa između ljubimaca i njihovih vlasnika.

Naša misija podrazumeva:

Sertifikati i dozvole

Proizvodnja hrane za kućne ljubimce je oblast u kojoj se posebna pažnja posvećuje bezbednosti hrane i zdravlju kućnih ljubimaca. Zbog toga je zahtevano da proizvođači hrane za kućne ljubimce poseduju dozvole i sertifikate koji garantuju kvalitet i bezbednost proizvoda.

U nastavku možete pronaći pregled dozvola i sertifikata koje mi posedujemo:

Dozvola o registraciji proizvođača hrane za kućne ljubimce

Ova dozvola je obavezna za sve proizvođače hrane za kućne ljubimce. Potrebno je ispuniti stroge kriterijume kako bi se dobila ova dozvola, a jedan od uslova je da se proizvođači redovno podvrgavaju inspekcijama i kontroli kvaliteta.

Sertifikat o bezbednosti hrane za kućne ljubimce

Ovaj sertifikat se dodeljuje proizvođačima hrane koji su dokazali da koriste samo najkvalitetnije sastojke u svojoj proizvodnji, i da poštuju stroge standarde u pripremi hrane za kućne ljubimce.

Sertifikat o organskoj proizvodnji hrane za kućne ljubimce

Ovaj sertifikat se dodeljuje proizvođačima koji koriste isključivo organske sastojke u svojoj proizvodnji. Organski sastojci su proizvedeni bez upotrebe pesticida, herbicida i drugih hemijskih sredstava, što je u skladu sa našom vizijom o korišćenju prirodnih sastojaka.

Sertifikat o kontroli kvaliteta hrane za kućne ljubimce

Ovaj sertifikat se dodeljuje proizvođačima koji redovno podvrgavaju svoje proizvode testovima i kontrolama kako bi se osigurala visoka kvaliteta hrane.

Sertifikat o odgovornom poslovanju

Ovaj sertifikat se dodeljuje proizvođačima koji se bave poslovanjem na etički način i koji poštuju zakonske regulative u svojoj proizvodnji. Mi se trudimo da svim svojim kupcima pružimo najbolju moguću uslugu, i da uvek budemo u skladu sa zakonskim propisima.

Navedeni sertifikati i dozvole su samo neki od naših napora da garantujemo kvalitet i bezbednost hrane za kućne ljubimce. Redovno ažuriramo svoje procese i kontrole kvaliteta kako bismo osigurali da naši proizvodi budu u skladu sa najvišim standardima u industriji. Naš cilj je da obezbedimo hranu koja je ukusna, zdrava i sigurna za vaše kućne ljubimce.

Pored navedenih sertifikata i dozvola, takođe ulažemo u obrazovanje i razvoj naših zaposlenih. Naš tim je obučen da prepozna potencijalne probleme u proizvodnji hrane i da preduzme odgovarajuće mere kako bi se problemi rešili.

Svakodnevno se trudimo da napredujemo u našem poslovanju i da osiguramo kvalitet i bezbednost hrane za kućne ljubimce.

Uvereni smo da će naši sertifikati i dozvole, kao i naša posvećenost kvalitetu i bezbednosti hrane za kućne ljubimce, pružiti našim kupcima miran san u vezi sa ishranom njihovih ljubimaca.

0
    0
    Vaša Korpa
    Korpa je praznaPogledaj prodavnicu